Category

Mindig több dolog jön szembe a neten, mint amit csak remélnék…

Gyalogkisérős takarítógépek – akár még ilyeneket is bérelhetnénk, magunknak is, magánfelhasználására, pedig ezek komoly eszközök. Én ennél sokkal kisebb igénnyel vetettem bele magam a magyar internet böngészésébe, nekünk ugyanis csak kisebb, hagyományosabbnak kinéző kellékek kellenek, tisztításhoz, takarításhoz. De megtaláltam ez utóbbiakat is, ugyanazon a helyen, ahol gyalogkisérős takarítógépek vannak, itt: www. greenwaykft.hu. (És még sok-sok minden más)

Az egyszeri háztartási porszívók, van, hogy már nem elegek, de tényleg nem hittem, hogy ennyire a csillagos ég szabhat csak határt, pl. a Greenway Magyarországnál…

Szóval, a lényeg, amiért ezen cikkemet érdekesség-jelleggel megírni akartam, mindenképp az, hogy nálunk sokkal nagyobb társaságoknak, cégeknek lehetséges olyan komoly eszközöket is bérelni innen, mint a ráülős seprőgépek, a gyalogkisérős takarítógépek, vagy komolyabb porszívók például, de mi ilyen nagyot nem álmodtunk, mert kis cég vagyunk, kis telephellyel. És nem a nehéziparban, vagy hasonlóban tevékenykedünk. Tehát nekünk nincs ilyenre ebben a pillanatban szükségünk – nem mintha nem lenne elérhető az ő tarifáik közt ez nekünk is. Nem az árakat sokallom tehát, viszont kicsiben és nagyban is ajánl bőven eleget a greenwaykft.hu.

Mi maradunk a nagyon kis gépeknél egyelőre (a Bérelhető gépek menüponton belül ez az utolsó kategória), amik így is olyan profik ezen a helyen, hogy nem ér nyomukba mindaz, amiket anno meg tudtunk venni (de ettől még hagyományosabb működésű elvűek ezek annál, mint amilyenek a legkomolyabb cuccai a Greenwaynek) Kárpitiszítók és professzionális állóporszívók – ezek kellenek nekünk. Az állítható fogantyús 38/50 cm-es hengerkefés porszívó így is duplamotoros rendszerrel működik, szóval nagy előrelépés lesz.

De, hogy milyen nevek garantálják a bérlőik közt annak a bizonyosságát, hogy itt valami magasabb szintű dologról van szó? Tesco, IKEA, Interspar… Vagy, hogy másmilyen jellegűt szolgáltatót, vagy foglalkoztatót mondjak, ami ilyet igényel és nem áruház: Corvinus Egyetem, vagy mondjuk a Porsche Hungária. Amely helyeken nem játék a takarítás, hanem nagyon profi körülmények között és gyorsasággal kell kivitelezni, mert az élet nem állhat meg, egyikük számára sem. Gondoljunk bele, mennyi ember életét és dolgát szervezi össze egy egyetem akár… Nos, ilyen feladatok ellátásra szakosodott bérelhető takarító gépekkel a Greenway Magyaroszág Kft.

20 éve a takarításban – írják. És a felsorolás még hosszabb a korábbi, vagy jelenlegi partnereik listáján, mint amire nekem van itt kapacitásom felsorolni. De, szimpatikus nagyon, hogy kihangsúlyozzák, hogy olyan bérleti programot hoztak létre, ami elérhető kisvállalkozásoknak is. Szóval térjünk is vissza ezen a ponton, az általunk igényelt eszközökre. A TASKI jet 38 / 50 porszívó magas hatékonysága nem csak önmaga nevében foglalt lényegét takarja, hanem például olyanokat tesz lehetővé, hogy jobb levegőminőséget tudhatunk a nyomában. De, azért ez olyasmi eszköz, aminek a szállítása is könnyű, szóval aki nem csak a cégének mérete miatt keres valami kisebbet, annak ez is egy jó szempont lehet. Mi sem csak egyazon fizikai helyen szeretnénk majd használni az eszközt, szóval majd hozzuk-visszük…

A nagysebességű kefék is rásegítenek benne, a duplamotor mellett a hatékonyságra, mondjuk a szőnyegeknél, és egyébként azt írják, nem csak szállítani könnyű, a kedvező súlya miatt dolgozni is jobb vele! Szóval mi maradunk ezeknél tényleg, bár még mindig nézegetem, és meglepődve látom, hogy ott, ahol egy szintén Taski márkájú söprőkocsit is vizslattunk a kollégákkal, mennyi méret és kategória van még, egyetlen takarító-eszköz típuson belül. A TASKI® balimat 45 manuális söprőkocsi a legkisebb, de van eggyel nagyobb seprőgép is. Meg annál még egyel nagyobb, és aztán ott van a két ráülős, önjáró monstrum, a sor végén. Szóval van miből válogatni tényleg! A takarítás többé semmilyen cég számára nem lehet akadály!

Leave a Reply