Category

Egy tuti szerviz a főváros szélén

Egyik ismerősöm hátrányos helyzetű gyerekeknek szokott workshopokat tartani, ahol az önismeret és a szociális készségek fejlesztése a cél. Az első részben általában olyan személyekkel ismerkednek meg, akik ki tudtak törni a rossz körülményeik közül, akikre egyfajta „hősként” is tekinthetnek a gyerekek. Aztán jön a második rész. A legszerencsésebb, ha a workshop két része egymás után következik egyetlen napon belül, ugyanis a másik felében saját hőstörténeteket osztanak meg a worshopon résztvevők. Párosával elvonulnak egy kicsit, majd megosztják egymással, ki az ő hősük, illetve ők maguk miért lehetnek hősök. Amikor készen vannak, visszarendeződnek nagy körbe, és mindenki a másik hőstörténetét meséli el egyes szám első személyben. Ezzel valóban kézzel foghatóvá válik, mi az, hogy hős, illetve maga az üzenet: mindannyian hősök vagyunk. Mindenki életében van olyan dolog, amivel megküzdött, amiben példát, reményt nyújthat mások számára. Mit tanultam ettől az önkéntestől? Akin tudunk segíteni, tegyük. Ha kapcsolatot tudunk velük teremteni, mutassunk neki utat, támogassuk, de ne felejtsük el, hogy nagyon nehéz kitörni. Főleg egy olyan állapotból, amikor sem megküzdési mintájuk nincs, esetleg tudatában sincsenek a helyzetnek, arról pedig végképp fogalmuk sincs azoknak a fiataloknak, hogy mi várhat rájuk, milyen lehet egy másik élet. Szerintem emellett az is fontos, hogy tudjunk örülni az apró pozitív változásoknak is.

Most merőben más téma következik, ugyanis mivel magam is segítő vagyok, sokat utazok, ezért az autóm az egyik legfontosabb munkaeszközöm. Ebből következik, hogy nagyon komolyan veszem, kikre bízom rá a gépet, ha valami gáz van vele, ezért is örülök, hogy nem is olyan régen megtaláltam a Méta autószervizt, és azóta bizony nem keresek más helyet, azt hiszem, megvan, amit eddig kerestem. Nagyon profi a csapat, arról megbizonyosodhattam már nem egy alkalommal, ezért arra biztatok mindenkit, hogy ha Budapesten belül nem talál olyan autószervizt, amivel maximálisan elégedett lenne, akkor fogadja meg az ajánlásomat és próbálja ki a Méta autószervizt. Szerintem már a honlapjukról is le lehet venni valamennyire, hogy mennyire profik ezek a srácok, és komolyan veszik nem csak a meglévő ügyfeleiket, de a lehetséges újakat is. Akár a futómű az, amire ráférne jó néhány szakmai pillantás, akár megérett az idő a gumicserére vagy csak a klímát töltetnéd, a legjobb helyen jársz, ha a Méta autószervizbe látogatsz. A futómű beállítása, valamint javítása náluk például így történik: először is állapotfelmérést végeznek, azaz teljesen átvizsgálják a futóművet. Ha pedig arra van szükség, akkor megejtik a hibás alkatrészek cseréjét, utána pedig beállítják a futóművet. De mondom, nincs olyan váratlanul felmerülő probléma, amivel ne fordulhatnál hozzájuk bizalommal. Mindenekelőtt a holnap tanulmányozását, felfedezését javaslom, de ha nem akarsz várni és máris felkeresnéd őket, az is teljesen rendben van. Többféle módon is fel tudod keresni a Méta autószervizt, szerintem a legegyszerűbb az, ha megpróbálod őket felhívni telefonon, de akár időpontot is tudsz hozzájuk foglalni online, ha az kényelmesebb. A kapcsolat menüpont alatt egyébként megtalálható a pontos címük, és még a térképen is elhelyezi őket a rendszer, így láthatod, hogy a szerviz a 18. kerületben található Budapesten. Ami nagyon nagy szó – és ezért merem őket ilyen bátran ajánlani mindenkinek – hogy egy márkafüggetlen szervizről beszélünk. Ráadásul csomó jó képük van a galérián belül a szervizről, a felszereltségről, ajánlom, hogy ezeket is csekkold le! Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen módon is bemutatkoznak, bár lehet, hogy ez inkább csak nekünk, férfiaknak izgalmas, nem tudom… Nekem tetszett a galériájuk. De a hasznos posztok is ugyanúgy! Igazából csomó információt ki lehet a blogposztokból szedni, miközben tök érdekes olvasni őket, nem érzed azt, hogy egy száraz valami. Na, ebben is profik!

Már nem egy ismerősnek ajánlottam a Méta autószervizt – számomra mindig nagyon jó érzés, amikor visszakapom tőlük az autót, és úgy érzem, hogy jobb formában van, mint valaha. Ezért is szeretnék segíteni azzal másoknak, hogy megosztom itt a tapasztalataimat, aztán szerintem a többi úgyis magáért beszél! Akár az árlistát szeretnéd tanulmányozni a site-ot belül, akár olvasgatnál néhány blogcikket, irány a metaautoszerviz.hu, aztán pedig tudod, hol éred el őket… Bízom benne, hogy tudtam ezzel a néhány infóval segíteni, és hasznos volt számotokra, hogy meséltem a pozitív élményeimről.

Leave a Reply