ásvány karkötő
Category

Stresszoldó ásvány karkötő

A pozitív gondolkodás, a jó közérzet, a kiegyensúlyozott életvitel minden 21. századi ember vágyálma. Rengeteg motivációs videók, napi aforizmák, pozitív idézetekkel találkozhatunk nap mint nap a közösségi oldalakon, de akár a média különböző területein is. És valóban elgondolkozunk azon, hogy ezek a megerősítések, üzenetek számunkra is nagyon hasznossá válhatnak, egyáltalán, ha már facebook görgetés közben megállunk egy egy ilyen motivációs üzenet elolvasásánál, akkor tekinthetjük üzenetnek.

Ezek talán azok a helyzetek, amelyek inkább véletlenszerűnek titulálunk, ám amikor tudatosan hallgatunk relaxációs zenét egy fárasztó nap után, vagy vezetés közben motivációs videót hallgatunk, vagy újabban akár már olyan ékszereket viselünk, amelyek befolyással vannak a lelkünkre-testünkre. Legismertebb ilyen ékszer a hegyikristály, jáspis és rózsakvarc alapanyagokból készült ásványkarkötő. Ennek a három ásványnak az összeállításából készült ásvány karkötő önbizalom nővelő, immunerősítő, és méregtelenítő hatású, amely szerencsehozó is egyben.

A hegyikristály hatása főleg az agyi funkciókra és a depresszióra van jótékonyhatással, de nagyon jó sejtregeneráló és immunerősítő is. A jáspis jótékony hatása a szervezetre a stresszoldó és auratisztító tulajdonságában ismeretes. A rózsakvarc viszont mindenki számára egy ismert és közkedvelt ásvány, amely egyben nyugtató és méregtelenítő hatásáról is ismerté vált, amellett, hogy a szeretet köveként tartják számon a leginkább. Ezekből a kristályokból készült ásvány karkötő főleg a hölgyek számára népszerű.

Leave a Reply