Category

Páros póló rendelését javasoltam a kollégának Valentin napra

A kollégám nagyon boldog volt, amikor az egyik ügyfelének a weboldalának optimalizálásával kapcsolatban sikereket ért el. Elmesélte, hogy az ügyfél eredetileg a weboldala alacsony forgalomára panaszkodott, de nem tudta, mit tegyen. A kollégám neki állt az elemzésnek, és megtalálta a probléma okait, így hát elkezdte javítani a weboldal tartalmát és a meta adatokat, valamint a háttérben is végzett munkákat, úgy, mint a linképítés, amire szintén érdemes nagy figyelmet fordítani. Rövid időn belül az ügyfél weboldala jelentősen javult a keresőmotorokban, és a forgalom is megnövekedett.

A kollégám viszont a napokban nagyon bizonytalan volt, elmesélte, hogy Valentin napra nem tudja, mivel lepje meg a párját. Elmondta, hogy már mindent kipróbált, és szeretne valami újat és egyedi ajándékot adni neki. Egyből javasoltam neki a LOLmarkt webshopot, akikkel nagyon jó tapasztalatom van, elmondtam neki, hogy a webshop széles kínálattal rendelkezik minden témában több páros póló is elérhető. A rendelés roppant gördülékeny, és a szállítás is nagyon gyors.

A LOLmarktról azt kell tudni, hogy egy webshop, amely 2012-ben nyitotta meg első üzletét. Azóta vért és verejtéket nem sajnálva országszerte nyitottak újabb és újabb boltokat. Jelenleg 13 boltot üzemeltetnek országosan, ahol közel 40 munkatársuk dolgozik. Az üzletekben különféle egyedi pólókat kínálnak, valamint ajándéktárgyakat is, amelyeket különböző témákban készítenek. A boltokban személyesen is meg lehet tekinteni a termékeket, és a munkatársak segítenek a választásban. A webshopon keresztül is rendelhető páros póló, és nem kell tartani attól, hogy ne érkezzen meg időben a rendelés, ugyanis a szállítás csupán 1-2 napot vesz igénybe.

Amikor először rendeltem a lolmarkt.hu webshopról, az oldalon találtam egy 10%-os kupont, amit úgy kaptam meg, hogy feliratkoztam a hírlevélre. Nagyon örültem ennek, mert így valamivel olcsóbban úsztam meg az ajándékozást. Mivel nekem nagyon jó tapasztalataim vannak velük, ezért mertem bátran ajánlani a kollégámnak a lolmarkt.hu webshopot, mert tudtam, hogy ő is meg fogja találni a számításait jó áron.

Leave a Reply