linképítés

Miért érdemes a linképítést hozzáértő ügynökséggel végeztetni?

Ma a magyar piacon számtalan linképítéssel foglalkozó vállalkozást lehet fellelni, azonban a laikus weboldal tulajdonosoknak nagyon nehéz kiválasztani azt az ügynökséget, akivel valóban eredményesen fognak tudni majd együtt dolgozni.

Nagyon sokan fantasztikusan kecsegtető ajánlatokat prezentálnak leendő ügyfeleik számára, de a valós tartalom mögötte kevés, ezért a linkmarketing megvalósításához érdemes olyat választani, akinek nem csak valós referenciái, de valós eredményei is vannak az adott szolgáltatás vonatkozásában.

 

Hogyan is tudjuk laikusként eldönteni, hogy mikre érdemes figyelni linképítés esetében?

 

– Azok az ügynökségek, akik katalógus linket szeretnének eladni nekünk már régen rossz. A jelenlegi trendeket követve már kizárólag a PR cikkes linképítésnek van valódi értéke, mely tartalmaz egy minimum 1500 karakteres PR cikket, melyben a releváns kulcsszókapcsolatból egy link mutat a megbízó releváns aloldalára.

–  Ugyan arról az oldalról több linket is el szeretne adni.

Nem ütemezve helyezi el a linkeket, hanem egyszerre „zúdítja” rá a weboldalunkra azokat

– Alacsony DA, azaz domain authority értékkel rendelkező oldalra helyezi el a linket

– Gyorsan, nagyszámú linket és gyors eredményt ígér. Itt érdemes leszögezni, hogy se a keresőoptimalizálás, se pedig a linképítés nem hoz azonnali eredményt és nem is lehet ezt felgyorsítani drasztikusan. Azok a vállalkozások, akik most szeretnének komolyabban foglalkozni a linkmarketinggel érdemes tisztába lenni azzal, hogy majd csak valamikor fél, vagy 1 év múlva érezhetik ennek valós hatását egy-egy erős kulcsszóra, így érdemes erre egy hosszútávú befektetésként gondolni.

– Nem készít havi riportot az elért eredményekről

– Nem adja át a kihelyezett linkek pontos elérési útvonalait

– Nem végez időszakosan kulcsszófelülvizsgálatot

– A linképítés mellé nem ajánlja a folyamatos releváns tartalombővítést

– stb-

 

Csak pár dolgot szedtünk össze azokból a jellemzően előforduló buktatókból, melyek előfordulnak ma a piacon, ezért érdemes már a munka megkezdése előtt olyan ügynökséghez fordulni, ahol megfelelő mennyiségű és minőségű referenciával rendelkeznek ezen a területen.

Ilyen szolgáltató a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség is, ahol a szakemberek több mint 10 éve foglalkoznak száznál is több ügyféllel a keresőmarketing szinte összes területén és biztosítanak olyan linkmarketing szolgáltatást mely hosszútávon garantáltan meghozza eredményét.

A hatékony és folyamatosan újra és újra felülvizsgált linkmarketing stratégia elengedhetetlen, így mielőtt bárkivel is leszerződne kérje ügynökségünk ajánlatát mindenféle kötelezettség nélkül!

Leave a Reply