iphone 7 tok
Category

iPhone 7 tok rugalmas kerettel

Egy szép telefontok nemcsak megadja a szükséges biztonságot az értékes készüléknek, hanem emeli annak kinézetét, ezzel együtt a tulajdonosának megjelenését is. Minden elvárásnak megfelelő iPhone 7 tok beszerzésére nyújt kiváló lehetőséget a bluedigital.hu webshop, ezért célszerű ebbe az üzletbe ellátogatni, ha szüksége van egy minőségi termékre. Számtalan színben és kialakításban kapható ez a modell, aminek köszönhetően garantáltan mindenki megtalálja a kínálatban az ízlésének leginkább megfelelőt.

Azok szintén felfedezhetik az ízlésüknek megfelelőt, akik az átlátszó modellek közül választanának inkább. Kifejezetten jól mutat a Honeycomb átlátszó iPhone 7 tok, ami tartós és megbízható, kiváló minőségű, karcálló PC hátlappal, illetve rugalmas TPU kerettel készült. Méhsejtes kialakítású, emelt ajakvédelemmel, síkban tartja a képernyőt és a kamerát. Mindazonáltal, ez az iPhone 7 tok rendkívül korrekt áron kerülhet a birtokunkba, mindössze 1790 Forintért. A kiszállítása 3-6 munkanap alatt lezajlik.

USB-C kábel több funkcióval

Minden esetben kell egy jól működő kábel a telefonhoz, ha pedig vásárolunk, akkor olyat érdemes vennünk, amelyik több okostelefonnal is kompatibilis. Az USB-C kábel azért jó, mert töltésre és adatátvitelre egyaránt használható. Az említett webshop gazdag termékpalettáján megtalálható kábelek magas minőséget képviselnek, hosszútávon is kiválóan alkalmazhatóak. Az USB-C kábel Thubderbolt3 kábelként is használható például Apple készülékekhez. Segítségével USB-ről lehet tölteni a mobiltelefont vagy hálózati adapterrel hálózatról is.

A webáruház kínálatában megtalálható a fehér és a fekete színű kábel egyaránt. Ha vásárlóként kérdésünk volna a kábeleket illetően, akkor a weboldalon látható telefonszám tárcsázásával a munkatársak mindenben segítenek. Aki ért a különféle kiegészítőkhöz, az nagyon könnyen ki tudja választani az ideális darabot. A részletes leírás minden USB-C kábel fotója mellett elolvasható és tudni kell, hogy rendelés esetén 14 napos visszaküldés és cseregaranciára van lehetőség.

Leave a Reply