sds max vésőszár
Category

SDS Max vésőszár számtalan feladathoz

Vakolatbontáskor, betonvéséskor és faláttöréskor épp annyira szükség van a megfelelő fúrógépre vagy vésőkalapácsra, akárcsak a megfelelő vésőszárra. Olyan feladatok ezek, amik megkövetelik a megbízható, tartós SDS Max vésőszár típust. A segítségével szakszerűen és gyorsan lehet végezni azzal a munkával, ami ennek a hiányában bizony túl sok időt venne igénybe és roppant fárasztó lenne.

Teljesen mindegy, hogy egy bivalyerős vésőgéppel rendelkezik a munkás, esetleg egy otthoni, kisebb teljesítményre képes masináról van szó, az SDS Max vésőszár nem hiányozhat a szerszámos ládából. Az onlineszerszam.hu kínálatban temérdek típusban megvehető ez az eszköz. Az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot, illetve a gyors munkavégzést.

Az RTec technológia mindenképp egy óriási előny itt. A speciális módon kialakított reflexiós zónának köszönhetően a visszaütési energia ütési erővé alakul át, így biztosítva a nagyobb lemunkálást. Továbbá említést érdemel az SDS Max vésőszár csavart önélező kialakítás, ami például a hegyes vésők használata esetében jobb alaktartást nyújt.

Az elakadás nélküli munkavégzés ezzel pedig garantált lesz. A shopban megvehető Bosch 600 SDS Max vésőszár a nagyfokú kopásálló jellegével, az induktív edzés segítségével igazán formatartó. Mindez hosszabb élettartamot eredményez, ami nem mondható el a hagyományos kemencés edzéssel készült vésőkről.

Bosch akkus gépek: adott vezetékes teljesítmény

Habár az akkumulátorral rendelkező masinák nem rendelkeznek vezetékkel, sokszor igenis garantálni tudják ugyanazt a teljesítményt. A GGS 18V-23LC egyenescsiszoló Bosch akkus gépek teljesítményére épp ezért panasz nem lehet. Jó választásnak bizonyul az 1 kW-os modell, ami a kefe nélküli motornak hála sokkal erősebb is, mint egy vezetékes típus.

A GGS 18V-23LC hosszú, karcsú csiszolótengellyel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy különösen alkalmassá teszi nehezen hozzáférhető helyeken történő munkákhoz. Nem csoda hát, hogy az ilyen Bosch akkus gépek annyira népszerűek. A korszerű felépítését igazolja, hogy adott a kiegészítő Bluetooth csatlakozómodul.

Leave a Reply