Linkmarketing Akció

Ha a kishúgomnak kellene elmagyaráznom mit is csinálunk mi itt a LinkMűhelyben és miért nagyon hasznos egy weboldalnak a linképítés az valahogy így hangzana:

Képzeld el hogy van egy vállalkozásod (legyen az szolgáltatásra épülő vagy termékeket árusító) melynek van egy weboldala vagy webshopja. Ha meg akarsz élni ebből a vállalkozásból akkor meg kell ismertetned minél több emberrel, reklámoznod kell azt.

Hogyan lehet reklámozni?
TV, rádió, újságok segítségével melyek elég drágák és nem is a célközönségünkhöz juttatja el hírünket, szórólapokkal melyek elkészíttetése és kiosztása elég körülményes ráadásul nem is olcsó mulatság. Marad az internet és az hogy weboldalunkat népszerűsítsük ott.

Hogyan lehet az interneten reklámozni?
Például fizetett hirdetésekkel (google adwords, etarget, facebook hirdetések), vagy nagy látogatottságú oldalak reklámfelületeinek kibérlésével de ezek folyamatos anyagi ráfordítást igényelnek, ráadásul nem is keveset..
És van még egy lehetőség a Google, melyet több millió ember használ nap mint nap Magyarországon keresésre és információ szerzésre. Ha weboldalunk jó helyet foglal el a vállalkozásunknak fontos kulcsszavakra a találati listákon akkor ezzel rengeteg látogatót szerezhetünk akikből potenciális vásárló/ügyfél lehet ha tetszik neki amit honlapunkon kínálunk.

És itt jön a képbe a linképítés amely segítségével egy egyszeri befektetéssel előre kerülhetünk a Google találati listáin ezáltal megtöbbszörözhetjük bevételünk a kiindulási állapothoz képest mivel célzottan olyan látogatókat irányítunk weboldalunkra akik a mi termékünkre vagy szolgáltatásunkra keresve jutottak el hozzánk.

Röviden ennyi.

Leave a Reply