kopaszodás
Category

Lelassítható a kopaszodás folyamata

A férfiak jelentős részénél már a harmincas években is látványossá válhat a hajveszteség, ez pedig erős lelki terhet jelenthet az érintetteknek. Sajnos a korai kopaszodás nagyrészt genetikai faktorokra vezethető vissza, a hajhagymák tápanyag felvétele visszaesik, majd egyre rövidebb életciklussal bíró és egyre gyengébb minőségű hajszálak nőnek ki belőlük. Tévedés azonban azt gondolni, hogy ez ellen semmit sem lehet tenni, mivel a hajgyökerek intenzív táplálása révén a kopaszodás intenzitása csökkenthető.

Emellett a már meggyengült hajhagymák is úgymond erőre kaphatnak és egészséges hajszálakat növeszthetnek ki magukból. A Varga Hajcseppek 19 gyógynövény esszenciális kivonatát tartalmazzák, amelyek közvetlenül képesek hatni a fejbőrön keresztül. A kopaszodás folyamata így nagymértékben lelassul, a helyére pedig önbizalom és egészséges testtudat költözik. Természetesen mindez önmagában nem elég a teljes sikerhez. Figyeljünk oda az életmódbéli tényezőkre, hagyjuk el a dohányzást és étkezzünk vitamindúsan!

Sajnos, a Covid után hajhullás jelentkezhet

Az aggasztó hajveszteség mögött különböző betegségek is munkálkodhatnak. Például Covid után hajhullás is tapasztalható, erről többen beszámolnak azok közül, akik átestek a fertőzésen. Amennyiben a panasz erőteljesen jelentkezik, mindenképpen javasolt vérvizsgálatot kérni, még abban az esetben is, ha a koronavírust követő rövid időszakon belül jelentkezik a tünet. Előfordulhat ugyanis, hogy egyéb elváltozást jelez, például vashiányos vérszegénységet vagy valamilyen pajzsmirigy problémát.

Kétségtelenül magas azoknak a száma, akik Covid után hajhullást tapasztalnak és akiknél valóban a vírus felel a tünetekért. A kutatások azt mutatják, hogy a fokozatosan felépített mozgás és az intenzív vitaminkúra mérsékelheti a panaszokat. Az egészséges hajnövekedés kulcsa azokban az összetevőkben rejlik, amit a Varga hajhullás elleni cseppek is magukban rejtenek. Ha Ön is Covid után hajhullás jelenségével találkozik, alkalmazza kúraszerűen! Az egészséges haj titka a tápanyagokon múlik.

Leave a Reply