Category

Aki maximalista, az ezt a tanúsítót választja

Világéletemben arra törekedtem, hogy mindenből a legjobbat válasszam, persze a lehetőségeimet figyelembe véve.

De mit is jelent az, hogy „mindenből”? Tényleg mindent!

Például ott van az étkezés. A családom és a magam számára is csak minőségi ételt vagyok hajlandó az asztalra tenni, mert abban hiszek, hogy az egészség innen kezdődik!

Egészségesen táplálkozni sajnos nem olcsó, de ha van valami, amire nem sajnálom a pénzt, hát akkor ez az!

Persze az élet más területein is jelentkezik nálam a maximalizmus. Emlékszem, mikor pár évvel ezelőtt ingatlanváráslára adtuk a fejünket a férjemmel, akkor is nagyon elhúzódott a folyamat, ami annak volt köszönhető, hogy talán már túlságosan is válogatós voltam.

De hát egy háznak a megvásárlása pénzügyileg egy komoly döntés, így hát talán számotokra is érthető, hogy miért álltam így hozzá. Megérte, mert rátaláltunk a tökéletes otthonra!

Pedig majdnem úgy alakult, hogy nem jött össze az üzlet, vagy legalábbis nem olyan gyorsan, mint szerettük volna.

Az energetikai tanúsítvány okozta a problémát. Igaz, hogy az ingatlanhoz tartozott egy ilyen irat, de kiderült, hogy az érvénytelen. Ezt akkor tudtuk meg, mikor megtörtént az energetikai tanúsítvány lekérdezése.

A következő lépés az volt, hogy az előző tulajdonosnak keresnie kellett egy olyan tanúsítót, aki nem csak gyorsan, de szakszerűen is képes arra, hogy egy ilyen papírt kiállítson.

Végül sikerült megtalálni azokat, akik toronymagasan kiemelkednek ezen a piacon, és akiknek van egy profi weboldala is, amit a következő címen tudtok elérni: e-tanusitas.eu.

Nem kell sok időt eltölteni itt ahhoz, hogy Ti is meggyőződjetek arról, hogy miért is vagyok ennyire pozitív véleménnyel erről a tanúsítóról.

Persze nem csak az átlátható és kidolgozott weboldaluk miatt vagyok jó véleménnyel róluk, hanem az általuk nyújtott szolgáltatásuk miatt is.

Azok a dokumentumok, amiket ők állítanak össze, minden esetben megfelelnek, mikor az energetikai tanúsítvány lekérdezése megtörténik.

De ez még közel sem minden! Azt is ki kell emelnem, hogy egészen elképesztő sebeséggel dolgoznak. Akár még az is lehetséges, hogy 12 óra alatt a kezünkben lehessen ez az irat.

Ennek a tempónak az a titka, hogy a helyszínen felmérést végző dolgozójuk az adatokat azonnal tovább is küldi az irodájukba, ahol már el is kezdődik a dokumentum szakszerű összeállítása.

A következő lépés már csak annyi, hogy a tanúsítványt elküldjék a megrendelőnek, ami történhet e-mailben, de futáron keresztül is. Az ügyfél igényein múlik, hogy melyik megoldást is szeretné választani.

A szolgáltató részéről egy kiváló döntés, hogy az elkészített tanúsítványokat elektronikus formában is elraktározzák, ami 10 éven keresztül marad elérhető a számunkra, így ha esetleg elvesztenénk a tanúsítványt, de később szükségünk lenne rá, akkor ez nem fog minket problémaként érni.

Már csak azért is érdemes őket keresni az ilyen tanúsítványok ügyében, mert valami hihetetlen kedvező áron dolgoznak, melyekről részletes tájékoztatást kaphattok a weboldalukon keresztül is.

Az sem mellékes, hogy az ország bármelyik területéről hívhatjátok őket, köszönhetően a kiváló országos lefedettségüknek.

Leave a Reply